WAAROM ONDERHOUD?

Of u de vloer nu veel of weinig gebruikt, zal hout in droge periodes (winter) extra voeding nodig hebben. Daarbij is het belangrijk dat de vloer intensief wordt gereinigd en weer wordt gevoed met onderhoudsolie c.q. wax. Ook een luchtbevochtiger zal de vloer in deze periode goed doen.

Voor de begane grond adviseren wij onderhoud 1 x per jaar en voor de verdiepingen 1 x per 2 jaar. In de tussentijd is het belangrijk dat u de vloer reinigt met de producten die in combinatie staan met het product waar de vloer mee is behandeld. Gebruikt u dit niet, dan zult u zien dat de vloer sneller verarmt dan gemiddeld. Bij het onderhoud kunt u volstaan door uw kleine spullen aan de kant te zetten en de grote spullen zoals kasten / bank te laten staan. Mocht u ze ooit verplaatsen zal dit kleurverschil binnen enkele maanden meekleuren. Houdt u er rekening mee dat een vloer die elk jaar onderhouden is met onderhoudsolie gemiddeld 4 jaar langer meegaat voordat deze toe is aan een nieuwe schuurbeurt. 

LET OP - Gebruik van onze producten:

Vloeronderhout.nl raadt u aan om bij twijfel over het gebruik van een bepaald product deze eerst uit te proberen op een onopvallend stukje vloer alvorens de gehele vloer met dit product te behandelen.

© 2012 - 2022 Vloeronderhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel